Estimades famílies:

La situació actual ocasionada pel COVID 19 fa que ens hagem de replantejar noves formes d’organització del treball a fi de poder seguir donant la millor atenció al nostre alumnat i a les seues famílies. També som conscients dels moments complicats que podríeu estar vivint per diferents qüestions associades a aquesta crisi.

És per això, que volem fer-vos saber que el Servei Psicopedagògic Escolar (SPE A11 Marina Alta) està a la vostra disposició i continua realitzant les seues tasques d’una manera no presencial durant aquest període, entre d’altres:

  • Donant suport i acompanyament a l’alumnat amb què estan realitzant alguna atenció, i fent un seguiment.
    Atenent les consultes que, en l’àmbit de les seues competències, se li puguen fer arribar, tant l’alumnat com les famílies, com ara aquelles relacionades amb la vivència de la situació, l’organització del temps a casa, els hàbits d’estudi, els aspectes emocionals, de convivència i de conducta, etc.
  • Per tant, en cas que vulgueu contactar amb l’orientador/a educativa, el/la mestre/a d’audició i llenguatge de la vostra escola, podeu adreçar-vos a través de la pàgina web: aulafamiliar.info. Ací podreu trobar el telèfon i correu electrònic, a més d’altra informació i orientacions que us poden ser útils en l’atenció educativa dels vostres fills i filles.

Així mateix, també podreu trobar les publicacions de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, com la guia “ens quedem a casa”, la qual inclou orientacions que us podrien ajudar a manejar aquesta situació.

Tanmateix, us recordem que tota la informació i normativa que us traslladem des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport es pot consultar en la següent adreça:
http://www.ceice.gva.es/va/covid-19  

Aquesta informació s’actualitza periòdicament i està dirigida a tota la comunitat educativa, sent també accessible des del web de la Conselleria: ceice.gva.es/va/inicio

Ben cordialment,

L’EQUIP D’ORIENTACIÓ EDUCATIVA PSICOPEDAGÒGICA I PROFESSIONAL DEL SERVEI PSICOPEDAGÒGIC ESCOLAR SPE A 11 MARINA ALTA