Qui Som

El SPE Es un equip d’orientació educativa, psicopedagògica i professional, de segon tipus, extern als centres educatius, d’àmbit comarcal. Té la consideració d’equip de zona, multidisciplinar i el seu àmbit d’actuació són els centres educatius. És tambe un servei amb atenció al públic.

 

Tot alumnat ha de rebre orientació educativa psicopedagògica i professional d’acord amb la seua edat, etapa o nivell d’ensenyament que curse. Acompanya a l’alumnat a llarg de la seua vida com un procés continuu, planificat i organitzat i facilita l’autonomia en la gestió de les seues competències personals, socials, acadèmiques i professionals. És un dret de l’alumnat, present al llarg de tota la seua escolaritat i forma part de l’acció educativa i la funció docent, per la qual cosa implica a tot el professorat del centre, famílies i altres agents i recursos de l’entorn.

 

El primer tipus en la estructura de l’orientació educativa correspon a l’equip educatiu de cada centre coordinat pel tutor. El segon tipus correspon al Servei Psicopedagògic Escolar.

{Capítol VI del DECRET 104/2018 de 27 de juliol, del Consell pel qual es determinen els principis d’equitat i inclusió en el sistema educatiu valencià]

Aulafamiliar.info

Aulafamiliar.info és una plataforma online de recursos que són el.laborats pels professionals de l’equip del sector SPE A 11 Marina Alta.

Aquesta web va néixer l’any 2008 i ha anat evolucionant des d’aleshores.

Està pensada com una eina que puga ajudar a les famílies en la delicada tasca de l’educació dels seus fills i filles. Es fa extensiva també a aquelles persones interessades en la temàtica educativa.